Android’li Turkcell T20 Maxiphone

 Türkiye’nin en büyük GSM operatörü olan Turkcell‘in yeni Android’li telefonu T20, ince ve şık tasrımının yanı sıra birçok özelliği bünyesinde barındırıyor.Android 2.2.3 Gingerbread işletim sistemi ile çalışan T20 özelliklerini şöyle sıralayabiliriz; 3,5 inç büyüklüğünde geniş hassas dokunmatik ekranı, rehber plus özelliği ile sosyal ağlardaki kişileri kontak listenize ekleyebilme, 3G ve 7.2 megabite varan hız, digital pusula ve aGPS, popüler oyunlar, DLNA ile TV’ye kablosuz erişim sağlama, 4 gb hafıza kartı, 5 megapiksel, Android Market ile yüzbinlerce uygulama, Wi-Fi Hotspot siyah ve beyaz renk seçenekleriyle turkcell mağazalarında sizleri bekliyor.

Turkcell T20’nin peşin satış fiyatı günlük merkez bankası döviz kuruna göre 436 TL ayrıca Turkcell bu cihazı peşin fiyatıyla alanlara da avantaj sunuyor.

Turkcell T20’yi peşin fiyatına aldığınızda da Turkcell avantajlarından yararlanırsınız. 31 Ağustos 2011’e kadar Turkcell T20 ile 3 ay boyunca 100 MB internet ve her yöne 100 dakika konuşma hediye.

 

NovaCep

2010 yılından beri cep telefonları ve mobil teknolojiler hakkında haber,bilgi ve mobil içerikler yayınlayan blog sitesidir.

Android’li Turkcell T20 Maxiphone” konusunda Bir Fikir

  1. Hiç internete girmememe rağmen şarjı 1 gün dahi sürmüyor.Alalı 15 gün bile olmadı.Benimkinde mi bir problem var?

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.